Half oktober tot eind oktober. Ik heb mijn eerste vakantie gehad. De herft vakantie. Super lekker weer. Ook een dagje met Mamma naar drievliet geweest. En ik heb mijn eerste verjaardags partijtje bij een meisje in de klas. Ennnnnn. .... ik heb een fiets gewonnen.


 

Op 25/10 naar de drievliet samen met Mamma.


Het was er niet druk, dus we konden overal makkelijk in.


 

Dikke pret samen. Het weer was super zacht.


 

De 3d bioscoop wilde ik weer proberen, maar weer.... juist ja. te eng.

 

Tussendoor lekker een boterham eten.


 

Deze atraktie deed het de vorige keer niet. Nu wel.


 

Dus gelijk er goed gebruik van gemaakt.

 
 

Ook de snelle items werden niet overgeslagen. Zie hoe snel ze voorbij komen.

 

Ja, en in de volgende gaan wij. 

Gelukkig waren er ook nog rustige dingen te doen. 

Omdat het bijna halloween was, werd iedereen opgemaakt.Ik was een vrolijke heksJa, dat poseren zit er al vroeg in.Vrijdag 31/10. De uitreiking op school. Ik heb een fiets gewonnen en die kreeg ik op school uitgereikt.

Tekst wat op de website van midvliet.nl stond; Kinderfiets als beloning voor Schoolbrengdeal

Vrijdagmorgen 31 oktober reikte wethouder Saskia Bruines (onderwijs, verkeer en vervoer, milieu en duurzaamheid) bij basisschool De Parachute een fiets uit aan Bobbi-Lee Marijs. Deze Voorburgse leerlinge krijgt de fiets als beloning, omdat zij in de beginperiode van het schooljaar drie weken lang een aantal keren lopend of fietsend naar school is gegaan. De fiets is beschikbaar gesteld door Stadsgewest Haaglanden.

Ouders spelen een belangrijke rol in een veilige schoolomgeving. Vaak brengen zij uit gewoonte hun kind met de auto naar school. Om hen te laten ervaren dat het ook anders kan, heeft het Stadsgewest Haaglanden dit jaar aan de Schoolbrengdag 2014 een actie gekoppeld, de 3x3 Schoolbrengdeal. Meedoen bestond uit minimaal 3x het kind lopend of fietsend naar school brengen in 3 weken tijd en dit registreren op de website www.ga3punt0.nl In totaal zijn er 426 schoolbrengdeals gesloten. Onder de deelnemers zijn negen kinderfietsen verloot.

Zie link 1    Zie link 2   Hier de link naar het tv filmpje, staat op youtube

In de kring wachten op wat gaat komen.Op dat moment ook geen zenuwen te bekennen.Nog even lachen naar Pappa.En dan begint de show. Wat spannend.De fiets wordt mij uitgereikt, omdat ik met de fiets naar school ga en we met een wedstrijd hadden meegedaan.


De pers was ook aanwezig.


Ja een mooie fiets met verlichting erop.


Alle andere klas genootjes er ook bij. Top.


En dan zo de klas uit rijden ( met enige hulp van de juffrouw )

Terug naar de andere foto series? Klik hier